HIRDETMÉNY

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Tiszatenyő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a április 28. napján megtartott ülésén a 6/2016. (IV.28.) rendeletével módosította a települési hulladékokkal és a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésével kapcsolatos közszolgáltatásokról szóló 20/2002. (XII. 20.) rendeletét.

Fenti rendelet értelmében a települési hulladék gyűjtése 60, 80, 120 és 1100 literes űrtartalmú hulladékgyűjtő edényben történik.

60 literes gyűjtőedényt az az ingatlanhasználó használhat, aki a lakóingatlant egyedül és életvitelszerűen használja.

 80 literes gyűjtőedényt az az ingatlanhasználó használhat, akinek a háztartásában legfeljebb kettő személy tartózkodik életvitelszerűen.

 A 60 és 80 literes gyűjtőedény használatának jogosultságát az érintett lakosoknak a Tiszatenyői Közös Önkormányzati Hivatalban erre irányuló kérelem nyomtatvány kitöltésével kérelmeznie kell.

A Tiszatenyői Közös Önkormányzati Hivatal a benyújtott kérelmet megvizsgálja és amennyiben a kérelem megfelel a fenti rendeletben foglaltaknak, Tiszatenyő Községi Önkormányzat Polgármestere ezen tényről igazolást ad ki.

A kiadott igazolást az ingatlanhasználónak kell bemutatnia a közszolgáltatást teljesítő Törökszentmiklósi Kommunális Szolgáltató Kft. 5200 Törökszentmiklós, Puskás Ferenc u. 12. részére.

 Tiszatenyői Közös Önkormányzati Hivatal

A bejegyzés az alábbi kategóriába tartozik: Egyéb, Hírek.

Comments are closed.