Kéményseprő-ipari közszolgáltatás

Tisztelt Lakosok!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása alapján Jász-Nagykun-Szolnok megye 77 településén, ezáltal Tiszatenyőn is a közérdekű szolgáltató kijelölése a kéményseprő-ipari közszolgáltatás átmenetei ellátására a

Filantrop Környezetvédelmi és Fűtéstechnikai Nonprofit Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Ipar u. 2.) kéményseprő-ipari közszolgáltatót jelölte ki.

Az átmeneti ellátás megkezdésének időpontja:
2014. november 3.

Az átmeneti ellátás időtartama: a Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzat új kéményseprő-ipari közszolgáltatási szerződése megkötéséig, de legfeljebb 9 hónap.

Hegedűs László sk.
jegyző

A bejegyzés az alábbi kategóriába tartozik: Egyéb, Hírek | Hozzászólások kikapcsolva

Tájékoztató-hálózattisztításról

TRV_Tájékoztató

A bejegyzés az alábbi kategóriába tartozik: Hírek | Hozzászólások kikapcsolva

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

A bejegyzés az alábbi kategóriába tartozik: Egyéb, Hírek | Hozzászólások kikapcsolva

Ebzárlat és legeltetési tilalom elrendelése

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatal Járási Állategészségügyi és Élelmiszer-Ellenőrző Hivatala a rókák 2014. veszettség elleni, csalétekkel történő immunizálása kezdetének időpontjától számított 14. napig, azaz 2014. október 4 – október 23-ig Tiszatenyő település közigazgatási területén ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el.

Az ebzárlat tartalma alatt – az érvényes veszettség elleni védőoltással rendelkező vadászebek, a fegyveres erők és fegyveres testületek ebei, a katasztrófa-mentő ebek, a segítő és terápiás ebek, valamint a látássérült emberek vezető ebek kivételével, rendeltetési céljuknak megfelelő használatuk idejére:

  • tartási helyén minden kutyát és macskát elzárva, illetőleg a kutyákat megkötve úgy kell tartani, hogy azok más állattal vagy emberrel ne érintkezhessenek; zárt udvarban a kutyák elzárását vagy megkötését mellőzni lehet, ha azok onnan ki nem szökhetnek;
  • kutyák tartási helyéről csak pórázon vezetve és szájkosárral szabad kivinni;
  • a település területéről kizárólag érvényes veszettség elleni védőoltással rendelkező kutyát vagy macskát és csak a hatósági állatorvos kedvező eredményű vizsgálata után és engedélyével szabad kivinni.

Az ebzárlat szabályait az állatok terelésére, illetve őrzésére használt pásztorebekre is alkalmazni kell.

img-X06134143-0001 img-X06134146-0002

A bejegyzés az alábbi kategóriába tartozik: Egyéb, Hírek | Hozzászólások kikapcsolva

Meghívó

Tisztelt Lakosság!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Tiszatenyő-Kengyel Közös Szennyvízkezelő Társulás által megvalósított szennyvízberuházás műszaki átadása megtörtént.
Köszönjük eddigi megértésüket, türelmüket és áldozatvállalásukat ahhoz, hogy a két település történetében a legnagyobb szabású fejlesztés megvalósulhatott.
Ebből az alkalomból várunk minden érdeklődőt a hivatalos átadási ünnepségre 2014. október 4-én 11:00 órakor a Polgármester Hivatalnál.

KEOP-1.2.0

A bejegyzés az alábbi kategóriába tartozik: Egyéb, Hírek | Hozzászólások kikapcsolva