Közlemény

Tisztelt Lakosok!
 
A mai napon az alábbi tájékoztatást kaptunk a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.-től:
 
“Tisztelt Önkormányzat!
 
Tájékoztatásul közlöm,hogy Tiszatenyőn jelenleg működő régi kutat bakteriális fertőzés miatt a fertőtlenítés idejére ideiglenesen le kell állítanunk.
Addig az új kút lesz üzemben. A megfelelő vízvizsgálati eredmény után visszaállunk a régi kútra.
Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét.
 
üdvözlettel: Bakondi Barna
TRV ZRT”
A bejegyzés az alábbi kategóriába tartozik: Egyéb, Hírek | Közlemény bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

FŐGÁZ tájékoztató

Tisztelt Lakosok!
 
A TIGÁZ-tól a FŐGÁZ-hoz érkezett fogyasztók közel fele havonta közel azonos összeget fizet a földgázért, mert a kiegyenlített részszámlázást választotta. A szolgáltatóváltás miatt azonban átmeneti változás áll be a részszámlák összegében. Ennek oka, hogy a fűtési szezon magasabb fogyasztására előre befizetett többletet a TIGÁZ a végelszámoláskor visszafizette, mivel a fűtési szezonban már nem a TIGÁZ lesz a gázszolgáltató. Az előttünk álló időszakban azonban a téli hónapok túlsúlya miatt a következő éves gázmérő-leolvasásig a megszokottnál magasabb összegű részszámlák várhatók.
 
Fontos tehát, hogy a fogyasztók a végelszámoláskor a TIGÁZ-tól visszakapott pénzüket tartalékolják a következő hónapok várhatóan magasabb részszámláira.
 
Szeretnénk elkerülni, hogy az átmenetileg jelentkező magasabb kiadás a családokra váratlan pénzügyi terhet rójon, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél több csatornán keresztül elmagyarázzuk fogyasztóinknak a helyzetet.
 
Fejesné Jenei Csilla
egyetemes szolgáltatási igazgató
FŐGÁZ Zrt.
A bejegyzés az alábbi kategóriába tartozik: Egyéb | FŐGÁZ tájékoztató bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fogászati ellátás

fogorvos

A bejegyzés az alábbi kategóriába tartozik: Egyéb | Fogászati ellátás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ingyenes szűrővizsgálat

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

 

Tisztelettel tájékoztatjuk Önt, hogy 2016. november 12-én a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat és Tiszatenyő Község Önkormányzata ingyenes egészségügyi szűrőprogramot szervez az Önök részére.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés 2009-ben döntött arról, hogy segítséget nyújt a megye 2000 fő alatti népességszámú településein élők számára egészségük megőrzése, a jelenleg még nem ismert betegségek időben történő felismerése érdekében. Annak tudatában, hogy a kistelepülésen élők számára sokkal nehezebb eljutni szakorvosi rendelőbe az Önök településén is megszervezi az egészségügyi szűrőprogramot.

Fontos az is, hogy a résztvevők számára ez ne kerüljön pénzbe, ezért ennek költségeit a megyei önkormányzat fizeti ki.

Tiszatenyő Község Önkormányzata jelöli majd ki a vizsgálatok helyszínét és állja a víz-, villany és fűtés költségeit.

Az egészségügyi szűrőprogram keretében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet szakdolgozói megmérik a résztvevők vérnyomását, a koleszterin és vércukor szintjét, haskörfogatát, testsúlyát, meghatározzák triglicerid szintjét és megállapítják a testtömegindexét. Ezek olyan adatok, amelyek a szív- és érrendszer állapotát mutatják be. Az így nyert adatokat belgyógyász szakorvos értékeli.

Emellett szemész és bőrgyógyász szakorvosi vizsgálatokon is részt vehetnek az érdeklődők.

A vizsgálatok eredményeit a település háziorvosa rendelkezésére bocsátják a szűrést végző szakemberek. Ezeket a vizsgálati eredményeket az Ön gyógyításában tudja felhasználni háziorvosa.

Kérjük Önt, hogy a szűrésen vegyen részt! Családtagjait, barátait, ismerőseit segítsen meggyőzni, hogy az egészségügyi szűrőprogramon vegyenek részt.

Kazinczi István

  polgármester

A bejegyzés az alábbi kategóriába tartozik: Egyéb | Ingyenes szűrővizsgálat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Meghívó

56-2016

A bejegyzés az alábbi kategóriába tartozik: Egyéb | Meghívó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva