Tájékoztatás

A Szennyvízelvezetés és tisztítás fejlesztése Tiszatenyőn és Kengyelen jelenleg 90 %-os készenléti állapotban van. 2014. április 2-án a sikeres próbaüzemet követően elindult a tisztítómű és megkezdődtek a Tiszatenyői rákötések, melyekhez április 7-én Kengyel és Bagi-major is csatlakozott. Ezúton kérjük a Tisztelt Lakosokat, hogy mellőzzék a meglévő emésztőkben található szennyvíz rendszerbe történő szivattyúzását.

A rákötésekkel párhuzamosan elkezdődtek az utak helyreállításai. Ezúton kérjük, ha bárki panasszal szeretne élni vagy reklamációja van az ingatlana előtt található járda, árok, csapadékvíz áteresz, úttest helyreállításával kapcsolatban az mindenképp mihamarabb jelezze. Ennek érdekében mindkét Önkormányzatnál egy panaszfüzetet helyeztünk el, az ebbe történt bejegyzésekről a kivitelezőt és a műszaki ellenőrt folyamatosan tájékoztatjuk.

Reklamációjukat a tenyo@t-online.hu címen is megtehetik. Kérjük, hogy a későbbi kellemetlenségek érdekében a problémáikat minél hamarabb jelezzék.

DSC_0079 DSC_0084 DSC_0089 DSC_0097

A bejegyzés az alábbi kategóriába tartozik: Egyéb, Hírek.

Comments are closed.